El Reus Deportiu vol comunicar als socis i sòcies de l’entitat que, sempre que es confirmi l’avanç a la fase 1 del desconfinament, reprendrà la part de l’activitat esportiva que legalment pot efectuar a partir del dimarts 12 de maig.

Aquesta activitat se centrarà en activitats dirigides a l’aire lliure i les instal·lacions del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu.

Per tal de mantenir la normativa vigent, serà imprescindible que els socis i sòcies de l’entitat demanin cita prèvia per tal d’accedir a la pràctica esportiva en qüestió. Per a això, s’ha habilitat un telèfon especial per tal de fer les reserves, que aniran de la següent manera:

 

 • Per accedir a les classes dirigides o a les pistes de tennis i pàdel del club s’ha de fer amb cita prèvia al telèfon 679 571 239 de dilluns a divendres de 10h a 13h.
 • És imprescindible ser soci o sòcia de l’entitat per gestionar una reserva i fer ús de qualsevol instal·lació esportiva.
 • Les reserves s’han de fer, com a mínim, 24h abans de l’inici de l’activitat. No s’acceptaran reserves pel mateix dia.
 • Una reserva per activitat per soci o sòcia. En acabar l’activitat que tinguis reservada, sigui classe dirigida o tennis o pàdel, es podrà gestionar la següent reserva. Aquesta mesura s’adopta per tal de no saturar les activitats esportives i respectar l’aforament legal i les mesures de seguretat. A mesura que es vagi veient com evoluciona, s’anirà adaptant a les necessitats.
 • Les inscripcions començaran aquest divendres 8 de maig a les 10h.

CLASSES DIRIGIDES

El Reus oferirà a tots els seus socis i sòcies, paguin o no quota de dirigides, activitats a l’aire lliure per tal de començar amb la pràctica esportiva. Es realitzaran en dues ubicacions: la pista exterior de bàsquet i els porxos de la piscina exterior. La localització dependrà del tipus d’activitat i de l’aforament:

Es realitzaran, de dilluns a divendres, 4 torns d’activitats dirigides: dues al matí i dues a la tarda. Les classes es podran suspendre, al ser a l’aire lliure, si les condicions climàtiques no permeten el normal desenvolupament d’aquestes.

L’aforament de les classes variarà depenent de la localització (si es fa a la pista de bàsquet o als porxos) i del tipus de classe. Si es necessita material, que subministrarà sempre el Reus en perfectes condicions d’higiene, l’aforament dependrà del material que es disposi. No es podrà fer en cap cas ús ni de vestuaris, banys o les fonts d’aigua del club.

Aquests són els horaris per la setmana vinent, del 12 al 15 de maig:

TENNIS I PÀDEL

El Reus obrirà també les instal·lacions del Tennis i Pàdel de dilluns a divendres de 17h a 21h. Es podrà fer ús de les pistes durant una hora, sempre 1 contra 1 (tant en tennis com en pàdel). Per fer ús de les pistes ambdós jugadors/es hauran de ser socis. La pista serà gratuïta.

També s’oferiran classes particulars, tant de tennis com de pàdel, a un preu de 20€ l’hora:

Les classes individuals s’hauran de reservar de la mateixa manera que es gestionen totes les reserves d’activitats, trucant al 679 571 239, i s’haurà de fer el pagament per avançat per tal de confirmar la reserva. El pagament es podrà fer via Bizzum (al mateix número de les reserves) o via transferència (li comunicaran el número de compte en el moment de fer la reserva telefònica).

Hi haurà disponibles les 5 pistes de tennis i les 4 pistes de pàdel. No es podrà fer ús dels vestuaris, banys o fonts d’aigua del club.

LA CUINA DEL REUS I PÀRQUING

Des de dilluns 11 de maig es procedirà a obrir el pàrquing de l’entitat per a socis i sòcies, així com la terrassa de La Cuina del Reus.

L’horari de la terrassa del restaurant i del pàrquing serà de 8h del matí a 21h de la nit. No es podrà retirar ni aparcar cap cotxe fora d’aquest horari.

L’aforament de la terrassa és d’unes 40 persones mantenint totes les mesures de seguretat i higiene.

MESURES D’HIGIENE I SEGURETAT

És de vital importància mantenir totes les mesures de seguretat i higiene per tal d’evitar possibles contagis i realitzar les activitats amb la màxima normalitat possible.

El club tindrà les instal·lacions en perfectes condicions d’higiene. El club i les zones on es practiquin activitats esportives es desinfectaran dues vegades al dia, així com el material que es pugui utilitzar en algunes de les classes dirigides.

El club disposarà d’aquestes mesures, d’obligat compliment, per tal de realitzar les activitats:

 • És obligatori fer ús de mascareta protectora.
 • Abans de realitzar l’activitat es prendrà la temperatura a tots els participants.
 • No es podran usar els vestuaris, els banys ni les fonts.
 • És imprescindible mantenir les distàncies de seguretat. A les classes dirigides, es delimitarà l’espai de cada persona.
 • Els jugadors de tennis o pàdel hauran de portar guant a la mà que no facin ús de la raqueta o pala.
 • Tot el material de tennis i pàdel s’haurà de portar des de casa. Pilotes noves o desinfectades.
 • El club posarà a disposició dels usuaris desinfectant per tal que en facin ús, com a mínim, abans i després de l’activitat.
 • És imprescindible portar la teva pròpia tovallola de casa, ja sigui pel tennis i pàdel com per les activitats dirigides.

El Reus Deportiu seguirà atent a l’evolució de les activitats, i s’anirà adaptant per tal que els socis i sòcies de l’entitat en puguin gaudir al màxim. Tot i això, la prioritat és la seguretat i la salut de socis i sòcies i treballadors, i les mesures que es prenguin aniran en aquest sentit. El Reus està en permanent contacte amb les autoritats esportives i sanitàries, i seguirà les indicacions que aquestes proposin. A mesura que legalment es puguin obrir noves zones i activitats al club, aquest ho farà amb les màximes garanties de seguretat i salut per tothom.