Segons les noves mesures del Govern de la Generalitat contra la Covid-19, el Reus Deportiu es veu obligat a suspendre tota l’activitat esportiva de piscina i gimnàs, així com els entrenaments de la base, durant 15 dies.

El pàrquing de les instal·lacions, al c/Gaudí, seguirà obert, així com La Cuina del Reus, amb servei per emportar.

Tal com estableix la Generalitat pel manteniment dels clubs sense ànim de lucre i d’utilitat pública, es passarà el rebut de soci però no es passarà el rebut d’activitats dirigides i gimnàs, seccions, karate, hapkido, judo i pilates.

El Reus Deportiu vol expressar que considerem l’esport com un servei essencial per a la salut, i una part important en la lluita contra la pandèmia, tan a nivell físic com a nivell mental. Els clubs hem fet tot el possible i més per tal que els socis i sòcies de l’entitat puguin gaudir de l’exercici físic en les màximes condicions de seguretat.

Demanem al Govern que rectifiqui o que adapti les mesures preses.

Per altra banda, el primer equip d’hoquei podrà seguir, al tractar-se d’un equip que competeix a nivell nacional i internacional, realitzant l’activitat normal, malgrat que els partits seran a porta tancada.

Les escoles també entren dins l’excepció de les mesures del Govern, ja que poden realitzar les hores lectives d’educació física a les instal·lacions del club.