Aquest dimecres 24 de juliol s’ha sortejat al Museu Olímpic de Barcelona el calendari de l’OKLliga i els creuaments de la Supercopa d’hoquei. 

Reus Deportiu Miró – Deportivo Liceo i Barça Lassa – Igualada Rigat, semifinals de la Supercopa. 

El Reus Deportiu Miró ja té el rumb marcat. L’equip s’estrenarà en competició oficial el proper 14 de setembre a Igualada contra el Deportivo Liceo en les semifinals de la SupercopaOK. El mateix 15, en cas de classificar-se, els de Jordi Garcia disputarien la final contra Barça o Igualada.

Pel que fa a l’OKLliga, inici complicat pels roig-i-negres. Serà el cap de setmana següent a la Supercopa, és a dir, el 21 de setembre, a la pista del Girona. El primer partit a casa serà contra un equip recent ascendit, el Taradell. Pots consultar el calendari complert a: http://www.hockeypatines.fep.es/league/1285

Una primera volta on passaran pel Palau d’Esports tan el campió com el subcampió actuals de l’OKLliga. El FC Barça Lassa visitarà el temple roig-i-negre el 19 d’octubre, mentre que el Liceo ho farà en l’última jornada de la primera volta, el 14 de desembre. Així doncs, el Reus Deportiu Miró acabarà la lliga regular a Riazor.

Cal recordar que aquesta temporada s’implementarà el play-off pel títol de lliga.