S’ha fet públic aquest dimecres 18 de desembre. El Reus Deportiu torna per 4t any consecutiu a ser un dels Imprescindibles de Canal Reus. 

En aquesta ocasió, el premi ha estat pel Joan Petits Nens amb Càncer, una iniciativa que ha superat totes les expectatives. 

Som, de nou i per 4a ocasió seguida, un dels Imprescindibles de Canal Reus en la categoria d’esports. La gran tasca esportiva i social que està realitzant el Reus Deportiu no passa desapercebuda a les entitats de la ciutat, que ens han tornat a votar per ser un dels protagonistes de la gala que se celebrarà el proper 25 de gener al Teatre Fortuny.

El reconeixement és pel Reus Deportiu Joan Petit Nens amb Càncer. Una iniciativa de la qual estem més que orgullosos com a club. Pel resultat i per la quantitat d’entitats i voluntaris que ens han ajudat a recaptar una quantitat de rècord per la investigació contra el càncer infantil. I seguim sumant!

Així doncs, en honor a tota aquesta gent que ens ha ajudat, que s’ha fet seu el Joan Petit Nens amb Càncer i que l’ha viscut tan intensament -o més- que nosaltres, volem tenir el Premi Imprescindible de l’any. Un premi que és vostre, i que creiem fermament que us mereixeu, doncs aquesta nominació és per a tots aquells/es que han posat el seu granet de sorra al ‪#JoanPetitReus‬: entitats culturals, comerç, esport, associacions de veïns, educació, salut…

Així doncs, esperem i us animem a votar el Reus Deportiu Joan Petit Nens amb Càncer a les urnes que s’habilitaran al mercat central de Reus i on-line a elsimprescindibles-canalreustv.cat/ a partir de divendres 20 de desembre.