El Reus Deportiu ha presentat al·legacions al Comitè de Competició de la Real Federación Española de Patinaje

El Reus Deportiu ha presentat al·legacions al comitè de competició de la Real Federación Española de Patinaje. Ens mostrem disconformes i greument afectats per l’actuació arbitral en el partit contra el CP Voltregà del darrer diumenge corresponent a l’onzena jornada d’OK Lliga. Les decisions arbitrals executades vulneren el reglament oficial de la World Skate, on es registren les bases de la competició que disputem.

A manca de 19:39 per al desenllaç del partit, el dorsal 9 del CP Voltregà, Aleix Molas veu targeta blava i el club osonenc ha de competir amb inferioritat durant dos minuts. Al minut 19:01 el també local, Marc Palazón és amonestat amb targeta blava per a protestar des de la banqueta. Aquesta sanció de 2 minuts s’acumula al temps restant de la primera.

Per tant, el CP Voltregà en aquells instants havia de jugar amb inferioritat 3:22 minuts, fins que restin 15:39, per al final. El CP Voltregà infringeix el reglament quan el jugador Gerard Rovira (dorsal 7) entra al rectangle de joc abans d’hora, quan resten 17:01, abans del que li correspon. Aquesta infracció ha de ser penalitzada amb targeta vermella per Rovira i el seu entrenador, Manel Barceló tal com recull el punt L de l’article 19 del capítol III (Faltas muy graves) del Reglamento Oficial de hockey patines.

 

Els àrbitres no amonesten amb les corresponents targetes vermelles tot i la notificació del delegat del Reus Deportiu. El jugador Gerard Rovira retorna la banqueta sense càstig.
Davant aquesta vulneració del reglament federatiu i dels nostres drets, hem demanat a la Real Federación Española de Patinaje el següent:

1. Targeta vermella al jugador del CP Voltregà, Gerard Rovira i a l’entrenador, Manel Barceló.
2. Com recull el RRJD de la RFEP en:

Article 12

“Se consideron como infracciones comunes muy graves a las reglas de juego o
competición o a las normas generales deportivas”:
B Quebrantamiento de sanciones impuestos

Sancions segons l’Article 17:
A Ia comisión de las infracciones comunes muy graves tipificadas en el art 12
del presente Reglamento, o de las que lo sean en virtud de Io previsto en el art
29 del mismo, corresponderán las siguientes sanciones:

B. Pérdida de puntos o puestos en lo clasificación.

Si no pot ser, hem demanat la repetició del partit des del minut 17:01, perquè la decisió arbitral altera i vulnera el transcurs del partit, i com a conseqüència el resultat d’aquest.
Hauríem d’haver jugat amb superioritat numèrica durant 5:22 minuts o abans, sempre que haguéssim marcat dos gols prèviament.

El Reus Deportiu recorda que el desconeixement de la normativa no eximeix de culpa. L’entrenador rival i els àrbitres tenen l’obligació de saber i complir la normativa.
Hem demanat als òrgans disciplinaris de la RFEP que exerceixi les seves funcions i prengui les decisions necessàries per al bé de la competició d’hoquei sobre patins.