L’equip de Jordi Garcia ha començat aquest dimecres 15 de juliol la pretemporada amb el primer entrenament oficial.

Raul Marín, Felipe Castro i Gerard Montes, novetats de cara aquesta temporada 2020/21.

Encara no hi ha calendari oficial -està previst que s’aprovi aquest cap de setmana a l’Assemblea de la FEP- però el Reus Deportiu Miró ja ha començat els entrenaments. En una temporada marcada per la incertesa i després de l’abrupte final de la temporada anterior, aquest any la pretemporada roig-i-negra arrenca un pèl abans, sobretot per pal·liar els efectes que el confinament hagi pogut causar als jugadors.

Cares noves a l’entrenament, tot i que algunes conegudes. Raul Marín, Felipe Castro i Gerard Montes s’han entrenat per primera vegada amb els seus companys i a les ordres del seu nou entrenador, Jordi Garcia. Encara no hi ha previstos compromisos amistosos.

Jordi Garcia, per la seva banda, s’ha mostrat molt satisfet amb l’equip que té aquest any i tota la feina que han realitzat els seus jugadors durant el confinament amb l’objectiu d’arribar amb les millors condicions a l’inici d’aquesta pretemporada. Tot i això, aquests mesos de ben segur que passaran factura en la forma física dels jugadors, i és per això que s’ha optat per fer una pretemporada més llarga, amb un treball més progressiu.