Gran cap de setmana per la secció d’escacs del Reus Deportiu, que continua en bona forma en aquest inici de temporada. 

Victòria del Reus Deportiu A contra l’Olot, tres medalles en la categoria d’escacs escolars i, la nota negativa, la derrota del Reus Deportiu B contra la Ràpita. 

Victòria vital del Reus Deportiu A en la segona jornada de la Lliga Catalana d’Escacs a casa l’Olot per 4,5 a 5,5 en un partit molt ajustat, però que es va acabar decantant per l’equip roig-i-negre, que aconsegueix la segona victòria en dues jornades de competició.

Destacar també les tres medalles aconseguides pels jugadors roig-i-negres en el Campionat Comarcal d’escacs escolars. Pol Guíxe va guanyar la medalla de bronze de la categoria prebenjamí. Marsal Mestre i Álvaro Padilla es van endur la plata i el bronze respectivament en la categoria benjamí, mentre que Martí Mestre va quedar en 5a posició aleví.

Aquest Campionat Comarcal escolar s’ha jugat en tres jornades: la primera el passat 14 de desembre a l’escola Arce, el segon el passat 11 de gener a l’escola Beat Bonaventura de Riudoms i, finalment, l’última jornada es va disputar aquest 25 de gener al Reus.

Finalment, lamentar la clara derrota de l’equip B del Reus Deportiu, que caigué derrotat a La Ràpita per 7 a 1.