El proper dissabte el Club serà la seu de la 19a festa-torneig Joan Petit Nens Amb Càncer, que reunirà 400 famílies de tot Catalunya amb els seus fills/es d’entre 3 i 6 anys.

Promoguda per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, aquesta festa-torneig ve precedida per la ruta del Gegantó en un munt d’esdeveniments per la ciutat, de manera que gràcies a la solidaritat reusenca ja s’han recaptat quasi 6.000€ per la recerca en càncer infantil.

El Club demanem a socis i ciutadania de Reus que aquest dissabte passin en algun moment pel Reus Deportiu per gaudir de l’ambient i prendre alguna consumició, atès que tota la recaptació serà destinada íntegrament a aquesta causa. Els productes que trobaran els han ofert gratuïtament: Vermut Miró, San Miguel, Cafès Brasilia, Òptica Teixidó, Forn Sistaré, Forn Huguet, Coca-Cola, Granja Gaià, 8- RESTAURANT, Casa Coder, Fundació Privada Reddis i Cal Sendra.

Hi haurà també una parada de marxandatge on es podran comprar samarretes, material d’hoquei, contes solidaris, ampolles commemoratives de vermut… i tiquets tant per la rifa solidària que farem a la cerimònia de clausura (17:45h) com de la tòmbola que tindrà regal assegurat durant tota la jornada.

Per a realitzar totes aquestes activitats comptarem amb l’ajuda de més de 400 voluntaris procedents de l’ #hoqueibase del #ReusDeportiu, de la Lliga Contra el Càncer, del Punt de voluntariat de Reus, de l’Agrupament Escolta La Mulassa, de la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus i dels alumnes de 4t d’ESO dels col·legis La Salle Reus, Maria Rosa Molas i Sant Josep.

Finalment, volem demanar disculpes pel tancament del parking, per raons de seguretat, des del divendres 31 a les 23h fins diumenge 2 a les 11h, atès que el diumenge al matí també formem part de l’organització de la #pedaladasolidària en benefici de la Fundació Bara, juntament amb Canal Reus Televisió i Bicicamp.

DISSABTE 1 DE JUNY DURANT TOT EL DIA A LES INSTAL·LACIONS DEL REUS DEPORTIU