Aquest dilluns 11 de novembre ha començat el Torneig Bronze de pàdel del Reus Deportiu amb un total de 51 parelles competint. 

El torneig es divideix en quatre categories, 2 femenines i 2 masculines, i els punts que s’aconsegueixin sumaran pel Màster Final de Bronze 2019. 

Des d’aquest dilluns 11 de novembre i fins diumenge 17 es disputa el Reus Deportiu el circuit Bronze de pàdel que organitza en diferents seus durant l’any la Federació Catalana de Pàdel. Un circuit especial, doncs suma punts pel Màster Final de Bronze de 2019, una competició amb els jugadors i jugadores més en forma de l’any.

Aquest fet ha provocat que pugui el nivell dels participants en aquest torneig, fet molt positiu per la competició ja que podrem gaudir de partits de gran nivell a les instal·lacions del Tennis Pàdel Reus Deportiu.

En el total d’aquestes 51 parelles en trobem fins a 12 formades per jugadores i jugadors del Reus Deportiu, 7 en la categoria femenina i 5 en la masculina, a les quals els desitgem tota la sort i les animem a ensenyar el seu millor pàdel amb el plus que juguen a casa.

Durant la setmana s’aniran disputant els partits classificatoris i durant el cap de setmana es disputarà la fase final del torneig, amb les semifinals dissabte a la tarda i les finals diumenge al matí.