Des d’aquest mes d’octubre ja pots reservar les classes dirigides -i en breus les pistes de tennis i pàdel- al Reus Deportiu via on-line. Com funciona? Molt senzill:

1- Entra a la web de reserves: https://reusdeportiu.deporsite.net/

A l’extrem superior dret hi trobaràs el botó per realitzar l’accés.

2- Tots els socis i sòcies de l’entitat ja estan registrats a la base de dades. Per entrar hauràs d’omplir la següent informació, tal i com surt indicat:

 

A la casella d’usuari hi haurà de posar el seu DNI. La contrasenya consta de les primeres 4 xifres del seu DNI més les xifres corresponents al seu dia i mes de naixement.

Seguint amb l’exemple de la web, si per exemple aquestes son les seves dades:

DNI: 12345678A
Data de naixement: 01/02/1970

En aquest cas, aquest seria el seu usuari i clau:

Usuari: 12345678
Clau: 12340102

3- Una vegada dins, trobarà les reserves de piscina i gimnàs, a banda d’una graella amb totes les activitats dirigides. Seleccionem la que vulguem realitzar i avancem al següent pas:

4- Al seu espai d’usuari, picant a dalt a la dreta i a l’opció “Les meves dades” pot gestionar les seves reserves, així com consultar i modificar altres aspectes:

 

En cas de no poder accedir o que algun apartat no funcioni correctament, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres a recepció del club o al telèfon: 977 32 83 99.