Aquest cap de setmana s’està disputant el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior al País Basc amb la participació de patinadores i patinadors del Reus Deportiu.

S’han disputat aquest divendres 31 de maig els programes curts de totes les categories. En la categoria Júnior Femení grans resultats de Lidia Pujol, que sortirà a defensar el llarg des de la primera posició, i Abril Ferrer, desena. En el Júnior masculí també Pau Garcia competirà demà per l’or després de quedar en primera posició al programa curt.

Pel que fa al Sènior, Sergio Canales buscarà demà el podi partint des de la tercera posició en la categoria masculina. També sortirà des de la tercera posició Nadia Iglesias en el femení per buscar un lloc al podi. Laura Ballestero s’ha classificat pel disc llarg en 15a posició i, per desgràcia, no ha sigut el dia de Laia Lloses, que no s’ha pogut classificar pel programa llarg i l’animem des d’aquí a seguir treballant i demostrant-nos l’enorme talent que té per aquest esport, malgrat que hi hagi dies que no surtin bé les coses.

Aquest dissabte 1 de juny es disputaran els programes llargs, on el Reus Deportiu pot aconseguir diverses medalles. Excel·lent feina de les patinadores i patinadors dirigits per Òscar Molins.