👉Recordeu que aquesta nota només són les BASES de participació, no la publicació del sorteig com a tal. La trobareu a l’Instagram del @reusdeportiuoficial!

BASES DEL SORTEIG

 

1.- El Reus Deportiu, club esportiu situat al Carrer Gaudí, 66 de Reus (Província de Tarragona), organitza aquest sorteig per tal de fomentar la participació dels seus socis a través de les xarxes socials i agrair-los la seva fidelitat durant aquests mesos que han estat tant complicats pel Club.

Podran participar els usuaris amb perfil al Instagram. S’ha de ser per tant seguidor del @reusdeportiuoficial.

Requisits:

 

✔Ser SEGUIDOR del perfil d’Instagram @reusdeportiuoficial

✔ Cal que portis abonant la quota de soci durant un any ininterrompudament a data del sorteig  (21 DE DESEMBRE 2020)

✔ Posa un comentari i etiqueta a dos amics més. Si són socis del club encara millor!

✔ Comparteix aquest post a les teves stories i etiqueta al Reus Deportiu.

 

2.- El període de participació és des de la seva publicació a les xarxes socials fins el 21 De desembre 2020 a les 00:00h.

3.- El sorteig es realitzarà a través d’una mecànica aleatòria prèvia revisió del compliment dels participants en els dos perfils de xarxes socials. El guanyador s’anunciarà al mateix Instagram del Club.

4.- Al seu torn el nom del guanyador serà publicat a les xarxes socials del Reus Deportiu i allà on el Club estimi convenient. Tots els participants manifesten i garanteixen que autoritzen l’ús de la seva imatge i nom per part de El Reus Deportiu en el marc del #Sorteig i amb caràcter informatiu.

 

5.- Els premis son unipersonals i no són transferibles. S’estableixen sis premis:

  • 1 any de quota de soci per una persona.
  • 6 mesos de quota de soci per una persona.
  • 3 mesos de quota de soci per una persona.
  • 1 any d’activitats per una persona.
  • 6 mesos d’activitats per una persona.
  • 3 mesos d’activtats per una persona.

 

El guanyador del premi rebrà el premi de la següent manera: posant-se en contacte amb la secretaria del Reus Deportiu personalment. Automàticament i un cop verificada la seva identitat se li activaran els beneficis dels que consta el premi.

6.- El guanyador es compromet a difondre alguna publicación sobre el premi a les seves xarxes socials un cop s’hagi validat el mateix.

7.- El premi no és reemborsable, no té cap valor comercial, i no és transferible a terceres persones alienes a la mecànica del sorteig i el Reus Deportiu.

8.- El Reus Deportiu es reserva la condició de cancel·lar el sorteig o realitzar modificacions en el mateix si ho estima necessari.

9.- La participació en aquest sorteig, suposa l’acceptació de les bases del mateix, així com l’acceptació del criteri que estableixi el Reus Deportiu per les resolucions totes les qüestions que en derivin.

10.- Instagram no avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. És una iniciativa únicament del Reus Deportiu.