El cap de setmana de l’1 i 2 de juny serà un cap de setmana ple d’activitats solidàries al Reus Deportiu, on se celebraran dos dels esdeveniments més importants de l’any. Ambdós són esdeveniments solidaris, on tots els beneficis aniran destinats a accions benèfiques tals com la investigació contra el càncer infantil o projectes de la Fundació Bara.

El Pàrquing del Reus romandrà, doncs, tancat des del divendres 31 de maig a les 23h de la nit. Demanem la col·laboració de totes i tots els socis del Reus per tal que el pàrquing quedi buit i els agraïm per avançat la comprensió. A més, us volem convidar a venir a gaudir de les dues jornades que ens esperen durant aquell cap de setmana:

L’1 de Juny el Reus Deportiu acull la Festa-Torneig “Joan Petit Nens amb Càncer”, un esdeveniment on participen gairebé 1.500 persones i on tots els beneficis del torneig aniran íntegrament a la investigació pel càncer infantil. Per a més informació pots visitar la pàgina del torneig: https://reusdeportiu.org/joan-petit-reus-2019/

L’endemà, diumenge 2 de juny, se celebra la PEDALADA SOLIDÀRIA per la Fundació Bara. Tres entitats col·laborem plegades, Reus Deportiu, Canal Reus TV i Bicicamp en una pedalada solidària que recaptarà fons per la Fundació Bara. Així doncs, durant tot el matí el pàrquing quedarà inutilitzable, doncs tan la sortida com les inscripcions es realitzaran des del Reus Deportiu. Per a més informació pots consultar la informació de l’esdeveniment a https://reusdeportiu.org/pedalada-solidaria/ 

El Reus Deportiu, però, posa una alternativa als socis de l’entitat per tal que puguin aparcar: el club ha acordat amb La Fira Centre Comercial que tothom que aparqui de part del Reus Deportiu tindrà un preu de 2’15€. Per aconseguir el descompte només cal que passi per la parada de merxandatge del Joan Petit i se’ls donarà el tiquet.