Aquest proper cap de setmana arrenca oficialment la temporada pels Grups Xou del Reus Deportiu amb la celebració del Campionat Territorial, que es disputarà a Salou dissabte a les 18h.

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu saltarà a pista amb la coreografia “Amb el cap als núvols”, de Xavi López, i amb molts canvis tant de patinadores com en la direcció, amb Montse Fornós al capdavant.

També debutarà dissabte el Grup Xou Júnior, que buscarà mantenir el nivell malgrat la renovació generacional. La coreografia d’aquest any es titula “Ikapoç”, també de Xavi López, i amb Laura Sánchez com a entrenadora.

Hi també hi ha nous grups de cara a aquesta temporada. El Quartet cadet del Reus Deportiu, format per Elsa Ferrandiz, Elia Arrufat, Claudia Lancharro i Helena Ferrater, debutarà també en aquest Territorial a Salou. El conjunt tot just comença aquest any de la mà de Natalia Garcia i Lucía de Pedro amb la coreografia “Catwoman”.

Després del Campionat Territorial a Salou els Grups Xou del Reus tindran 15 dies per polir les coreografies, ja que el cap de setmana del 22 i 23 de febrer hauran de saltar a pista a competir pel Campionat de Catalunya a Lleida.