El 20è Torneig Internacional d’Hoquei Patins del Reus Deportiu arrenca aquest divendres 6 de setembre fins el diumenge 8. 

Aproximadament 500 jugadors i jugadores passaran per les instal·lacions del Reus per gaudir d’un intens cap de setmana d’hoquei. 

20 edicions ja de Torneig Internacional d’Hoquei Patins al Reus Deportiu. 20 edicions d’un dels tornejos base d’hoquei patins amb més prestigi i participants. Aquest divendres 6 de setembre al migdia donarà inici a un torneig que, a més d’equips d’arreu de Catalunya, també comptarà amb la participació del Follonica italià.

Així doncs, comencen tres dies frenètics d’hoquei a tothora. I perquè tot vagi com una seda el Reus Deportiu compta amb un exèrcit de pares i mares voluntàries que fan que aquest torneig funcioni a la perfecció. Gràcies a la seva col·laboració aquest Torneig Internacional d’Hoquei segueix essent una realitat.

I també com cada any, el cartell i la samarreta oficial d’aquest torneig es dissenya a partir del guanyador o guanyadora d’un concurs de dibuix entre les escoles de Reus. En aquesta ocasió la guanyadora va ser Mireia Manzano, de l’escola Joan Rebull.

Ja fa diverses temporades que aquest torneig compta amb la col·laboració de BBVA en el seu compromís amb el territori del Camp de Tarragona, les seves entitats i la seva gent. L’entitat financera, hi dona suport ja que troba que el Torneig embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l’esport base, com són el treball en equip, l’esperit de superació i el foment del talent. Valors que tant BBVA com el Reus Deportiu comparteixen i que es volen posar de relleu en aquesta iniciativa que fomenta l’esport entre els joves des de fa ja 20 edicions.

Aquests son els horaris del 20è Torneig Internacional: