El Reus Deportiu Miró va certificar aquest passat dissabte 15 de febrer la seva classificació per als quarts de final de la Copa d’Europa en vèncer per 1-3 al Dinan Quevert. 

Reus i Lodi, ambdós classificats, es jugaran la primera plaça del grup el proper dia 14 de març al Palau d’Esports. 

Pas de gegant del Reus Deportiu Miró a Europa, on ha aconseguit la classificació per als quarts de final en el grup de la mort. Una treballada victòria a la pista del Dinan Quevert obria les portes als roig-i-negres als quarts de final, que se certificarien amb la victòria del Lodi davant l’actual campió d’Europa, l’Sporting de Portugal.

Amb aquests resultats Reus i Lodi certificarien la seva classificació per a la ronda dels millors 8 d’Europa, mentre que l’Sporting cauria eliminat a les primeres de canvi.

El Palau decidirà 

Ara bé, la fase de grups de la Copa d’Europa no s’ha acabat, i queda una important batalla per disputar. El proper 14 de març Reus Deportiu Miró i Lodi es veuran les cares al Palau per decidir qui avançarà com a primer de grup i tindrà el factor pista a favor en els quarts de final.

Els possibles rivals a quarts seran, depenent la classificació de la fase de grups, Oliveirense i Liceo, que s’enfrontaran entre ells en l’última jornada de la fase de grups a Portugal. Ambdós ja estan matemàticament classificats i, així com en el cas del Reus, l’última jornada decidirà qui és primer i segon de grup.

En el desplaçament a Lodi a principis de temporada el Reus Deportiu Miró cauria derrotat per 3-2. En l’enfrontament al Palau d’Esports de la temporada passada, però, el Reus es va imposar clarament als italians per 6-3.